• Beste jeugdspelers – en speelsters, beste ouders en verzorgers,

In het overzicht dat u onderaan deze pagina kunt vinden, staan de voorlopige teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2020-2021. Zoals ieder jaar blijkt het indelen van de verschillende teams een intensief en tijdrovend karwei, waar verschillende mensen binnen onze vereniging de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. We hebben geprobeerd om volwaardige teams samen te stellen, al was dat door de aantallen in sommige leeftijdscategorieën best lastig.

Wat vaak niet meehelpt is dat spelers of speelsters die besloten hebben te stoppen met voetballen, dit niet of heel laat bij onze ledenadministratie kenbaar maken. Tijdens de coronaperiode heeft iedereen kunnen ervaren of hij of zij het voetballen miste en was er best wat tijd over om jezelf (of je kind) tijdig af te melden. Voor velen bleek dit echter nogal lastig. Omdat zelfs in juli nog verschillende opzeggingen binnen kwamen, konden de jeugdcoördinatoren weer terug naar de tekentafel om aan de samenstellingen van de teams te schaven.

Trainers en teamleiders gezocht!

Voor verschillende teams zijn we nog op zoek naar begeleiding. Wilt u zich inzetten voor een team, als trainer, teamleider of wellicht assistent-scheidsrechter, laat het ons dan aub weten. Vele handen maken licht werk en we hopen dat alle teams komend seizoen lekker kunnen trainen en spelen. Het plezier van de kinderen staat voorop. Het kan ook zijn dat u niet vast op een team wilt zitten, maar wel bijvoorbeeld één keer per week of één keer in de twee weken een training wilt verzorgen. Laat het ons dan weten, dan wordt u één van de leden van onze trainerspool. Daarin bekijken we per week welke teams nog een trainer nodig hebben op een bepaalde avond en polsen we in onze pool wie er beschikbaar zijn. Twijfel niet en stuur aub een mail naar info@vvterneuzen.nl

Dankwoord

Voor eenieder die zich afgelopen seizoen heeft ingezet voor de jeugd van VV Terneuzen: bedankt!! We hopen dat we ook komend seizoen weer een beroep op u kunnen doen.

Indeling Jeugdteams