• BEKERINDELING BEKEND VOOR VVT!

Het seizoen 2020-2021 begint zoals gewoonlijk met de bekerwedstrijden. VVT is ingedeeld in groep 3, samen met sv Sluis, RKVV Rimboe, en AVC Aardenburg. VVT begint op zondag 30 augustus met een thuisduel tegen sv Sluis. Op zondag 6 september volgt een uitduel tegen RKVV Rimboe uit Wouwse Plantage, en op zondag 13 september wederom een thuiswedstrijd voor onze mannen tegen AVC Aardenburg. Alle duels beginnen om 14.30 uur. Hier volgt een korte beschrijving van de 3 clubs, waar VVT tegen zal strijden om een ronde verder te kunnen komen.

sv Sluis:

Deze club speelde afgelopen seizoen in de 4de klasse van het zondagvoetbal district zuid 1. De trainer van sv Sluis is een oude bekende van ons, namelijk Ronny Tresonie. Hij was een tijdje trainer bij VVT. De clubkleuren zijn: sokken en broekje: rood. Shirt: wit, met rode strepen.

RKVV Rimboe:

Deze club komt uit de Wouwse Plantage. (N-Br). Ze spelen in een prachtig bos, en er werd vaker gezegd: we spelen middenin de rimboe. Zo is de bijzondere naam eigenlijk ontstaan. De club kwam vorig seizoen uit in de 5de klasse van het zondagvoetbal. De clubkleuren zijn: sokken en broekje: groen. Shirt: wit met groene strepen.

AVC Aardenburg:

Deze club komt uit in de 5de klasse van het zondagvoetbal. De clubkleuren zijn: sokken en broekje: zwart. Shirt: groen met zwarte strepen.

We zullen zien hoe de wedstrijden zullen verlopen, maar van mijn kant wens ik de spelers en de technische staf van VVT veel succes met hun bekerwedstrijden!